Create your own Free Website! 1500 Templates, Galleries, Widgets, File Manager, Website Submission and much more!
ADN-ul prenatale testare ajută Ón zguduitor barier
ADN-ul prenatale testare ajută Ón zguduitor barier

Test adn de paternitate-Test adn

Test de paternitate

test adn de paternitateTeste prenatale ADN-ul este destinat pentru a atenua îndoielile cu privire la paternitatea fătului odihnindu-se în pântecele tău soţie sau un partener. Testul va rezultate exacte, atunci când au realizat pe un fetus singur sau pe gemeni identici. Cu toate acestea, un adn legal prenatale este complicat legat de valorile etice şi morale ale societăţii, şi părţile implicate ar trebui să fie sensibilizat în mod adecvat pentru a se abţină de la întreruperea sarcinii în cazul în care un rezultat neaşteptat.

Cum veniturile testul?

O combinatie de gene, contribuind la ambii părinţi generează toroane ADN în copil. Mostre de ADN de la mama şi tatăl presupusa sunt colectate de tampon de bucale metoda de obraz celule din gura lor. Copilul "proba ADN este dobândit de celule prezente în lichidul amniotic în pântecele mamei sau ţesutul placentei pe. Lichidul amniotic este atras de inserţie ac prin abdomen sub îndrumarea cu ultrasunete (amniocenteza) întrucât ţesuturile placentare la amnion învăluire dezvoltarea fătului pot fi colectate de a avea un mic tub alunecat în prin vagin si uter pe gât (Chorionic corionice de prelevare de probe). Un pic de risc de avort spontan este asociat cu ambele metode. Prin urmare, ajutorul unui medic expert trebuie luate pentru probe.

Cu toate acestea, aceste zile non-invazive de test adn de paternitate este, de asemenea, posibile. Studii recente au demonstrat prezenţa de ADN fetal şi celule fetale in sangele mamei. Prin urmare, este posibil să se efectueze testul risc-free, de cost eficient şi fiabil folosind sânge matern. Un astfel de test poate fi efectuată după 14 săptămâni de sarcină.

Alte informaţii esenţiale

Metoda Chorionic corionice de prelevare de probe (CVS) poate fi recurs în timpul săptămâna 11-18 de sarcina întrucât amniocenteza poate fi scos în timpul săptămânii de 15 la 21. Testul este timpul intensivă şi rezultatele poate dura până la nouă zile lucrătoare pentru a materializa după probe.

În cazul în care se aşteaptă gemeni sau sarcini multiple fatului, testul pot fi efectuate după scadenţă de acord din cauză că orice risc în curs de dezvoltare într-un pericol cu drepturi depline în timpul testului va fi în întregime responsabilitatea femeilor consimţi. Laboratoarele de test ADN adoptarea unei politici stricte de non-restituire dacă rezultatul testului se abate de la cursul său de aşteptat. Start kit furnizate de laboratorul de testare poartă gura tampoane pentru colectarea probei de la mama şi tatăl presupusa.

Consimţământul părţilor implicaţi întreprins sunt necesare înainte de a începe pe testare adn . Dacă Tatăl este în imposibilitatea de a fi prezent fizic, alte elemente relevante, de asemenea, pot fi verificate. Precizia de rezultatele testului pot fi garantat pentru şi rezultatele sunt ca decisive care după naştere.

Un teste prenatale de ADN-ul este capabil de purtători de lumină pe sexul copilului. Cu toate acestea, testele efectuate într-o etapă ulterioară a sarcinii poate pronunţa gen mai accentuat. Efectele secundare care pot însoţi testului sunt sângerare minore, durere uşoară, disconfort abdominal sau crampe.

Beneficiile de teste prenatale ADN

Îndoială este nefondat, testul ajută pentru a calma tatăl de stres. Atunci când rezultatele test de paternitate arată că omul este într-adevăr tatăl biologic, îi ajută să foster tatal copilului lipirea pe langa relaţia dintre aşteptam mama şi tatăl, de asemenea, îmbunătăţeşte. În cazul în care o femeie a fost violată, ea ar putea să continue sarcinii dacă rezultatele arată că Tatăl nu este violator.